Cooler szemmel:"Nem tudom, hogy lehet-e egy dalba szerelmesnek lenni"
2018. április 27. írta: dreamsmile

Cooler szemmel:"Nem tudom, hogy lehet-e egy dalba szerelmesnek lenni"

A rajongókat nagy meglepetésként érte a dal hiszen a srácok a rockos irány helyett inkább a popposabb, funkysabb irányba kacsintgatnak. A coolereknek vegyes érzelmeik vannak a dallal kapcsolatban. Voltak akik azt mondták, hogy nem igazán tetszett nekik a dal és szerintük a régiek jobbak. Ennek ellenére a többséget nagyon megfogta. Sokak szerint a srácok profi munkát végeztek, hiszen ez egy eléggé dinamikus, energikus, fülbemászó, pörgős és király dal lett nagyon jó hangzással.

Nem tudom, hogy lehet-e egy dalba szerelmesnek lenni, de azt hiszem nekem sikerült-nyilatkozta egy rajongó aki szerint mind a dal, mind a klip teljesen tükrözi a srácok személyiségét.

Tehát összességében egy nagyon jó számnak gondolják, ami sok coolernek a kedvenc dala lett és sok ilyet várnak még a jövőben a srácoktól.

30849331_1729324363796666_2024191804_o.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mdcoffical.blog.hu/api/trackback/id/tr4413874460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása