Cooler Szemmel:"Más fajta mint a többi, és ez benne a jó"
2018. július 28. írta: dreamsmile

Cooler Szemmel:"Más fajta mint a többi, és ez benne a jó"

Sokakat meglepetésként ért ez a dal. Vannak olyan coolerek akik úgy gondolják hogy ez egy nagyon pörgős és fülbemászó dal egy nagyon jó szöveggel.  A legtöbbjüknek a refrén tetszik a legjobban. Sokan úgy gondolják hogy ez a stílus nagyon jó áll a srácoknak. Élőben pedig sokkal jobban hangzik a dal. Vannak azonban kevésbé pozitív vélemények is. Többen is nyilatkozták, hogy első hallásra nem igazán tetszett nekik a dal és furcsának találták, de többszöri hallgatás után már megszerették. Viszont vannak olyan coolerek is akik még nem igazán szokták meg és úgy gondolják hogy a régebbi pop-rock stílus sokkal jobban állt a srácoknak. Többen nyilatkozták, hogy nem ez lesz a kedvenc daluk a srácoktól. Vannak akik szerint jobb a dallama a számnak mint a szövege. 

Többszöri hallgatás során megtetszett. Nekem eleinte furcsa volt, hogy a srácok a funky-pop iránya felé kacsintgatnak. A pop-rock vonal jobban tetszett.

 

Szerintem nagyon jó lett! Más fajta mint a többi és ez benne a jó.

Szóval összességében a coolereknek vegyes érzelmeik vannak a dallal kapcsolatban. Ám de vannak akik még nem hallották. Azoknak pedig ajánlom hogy csekkolják. ;) 

33846165_1052017704951535_322824611144138752_n.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mdcoffical.blog.hu/api/trackback/id/tr114146903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása