Kiss Dániel József
2017. szeptember 28. írta: Angéla Németh

Kiss Dániel József

Másodszor Daniról írok. Itt is csak ismételni tudom magam,  ha van valami amit kihagytam, vagy érdekesnek gondoljátok. Netán saját story-k. Csak szóljatok hozzá és írjatok. 

Kiss Dániel:
1992 szeptember 15.-én született. 13 éves kora óta gitározik, de a mai napig nem érzi magát profinak. (saját elmondás alapján)

- 2010-től az Over Help nevű formáció tagja volt. Később pedig (2011-től) meg a Battery Band tagja lett, ahol Péterfi Lilivel (2013-as X- faktor egyik versenyzője) zenélt együtt. Ide kattintva megnézheted egyik klipjét ennek a bandának. :)
Karriere az MDC-vel indult be. Ő az MDC egyik gitárosa. :) Van egy huga, aki nagyon fontos számára. Az Óbudai Egyetemen tanult és több helyen is dolgozik mint hangosító. (RTL klub, Y sound) 13 éves kora hangosít, amit nagyon szeret. Kiskorában öttusázott.
- Sajnos róla nem tudok túl sokat mondani. De ő is nagyon kedves és egyedi. Csak nézzetek jó sok MDC interjút és meglátjátok. Addig is itt egy videó a lakásáról.

 


Kedvenc filmjei: Betépve, Sex a neten, A Karib tenger kalózai (de csak az első rész)

Kedvenc előadói: Papa Roach, Sum41, Linkin Park, Limp Bizkit

További tudnivalók:

  • 182 cm magas,
  • csillagjegye szűz,
  • jelenleg nincs barátnője 
  • az első gitárja nagyon fontos számára,
  • hobbijai: gitározás, pc-zés, biciklizés és szeret a barátaival lógni
  • szeret síelni

A bejegyzés trackback címe:

https://mdcoffical.blog.hu/api/trackback/id/tr497063057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása