Név és rajongók
2017. szeptember 29. írta: Angéla Németh

Név és rajongók

Most elmesélem nektek, hogy honnan lett az MDC elevezés és, hogy a rajongók neve miért is Cooler.

1.Banda neve: Előszőr a név a fiúk kezdőbetűinek lett volna, csatlakozási sorrendbe rakva. Ez ugye bár: Bátori Miklós, Kiss Dániel és Lapis Botond. Ebből lett volna az --> MDB, ám a fiúknak nem igazán tetszett ez, így a B-t kicserélték egy C-re --> MDC
Gondolom, most sokatokban felmerül a kérdés, igen ám, de szegény Botival mi lett? Az lett, hogy a Botinak először a Chris, mint művésznevet akarták adni. (Szerencsére elvetették ezt az ötletet.) Ám még mindig nem óldódott meg a probléma. Szóval a Botit szokták Coolnak hívni..... Éssssss ebből jön a második megfejtés.

2.Rajongók neve: Ott hagytam abba, hogy a Botit a B betű kicserélése által Coolnak hívták. És ott a Cool --> abból a Coolers. Így egyfajta értelemben, a Boti hordozza a rajongókat.

Remélem mindenkinek megfelelő válasszal tudtam szolgálni. Da ha mégis felmerülnének kételyek bennetek, szak írjatok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mdcoffical.blog.hu/api/trackback/id/tr287065697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása