Cooler szemmel:"Vannak akik aggódtak, hogy vége a zenekarnak."
2018. április 27. írta: dreamsmile

Cooler szemmel:"Vannak akik aggódtak, hogy vége a zenekarnak."

Amire már mindenki várt! Ugyanis az MDC az utóbbi 1 évben nem valami sokat tevékenykedett. A srácok most nagyobb hangsúlyt fektettek a magánéletükre, ami persze érthető. De most itt vannak és újult erővel folytatják tovább a munkát. Na de mit gondolnak erről a coolerek és hogyan élték meg az elmúlt 1 évet?

Vannak olyan rajongók akik azt mondták, hogy szerintük nincs honnan visszatérniük és vannak akik aggódtak, hogy vége a zenekarnak. Mindezek ellenére remélik, hogy hosszútávra terveznek a srácok és várják már a koncerteket, hogy végre ,,kitombolhassák" magukat. Úgy gondolják, hogy elismerésre méltó egy ilyen számmal kezdeni a visszatérést és hogy ez a stílus sokkal jobban áll a srácoknak.

Kezdődhet az alig van hangom időszak-nyilatkozta egy rajongó aki nagyon örül a visszatérésnek.

31198218_1729319247130511_269944121_o.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mdcoffical.blog.hu/api/trackback/id/tr2413874374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása