Lapis Botond László
2017. szeptember 28. írta: Angéla Németh

Lapis Botond László

Sziasztok! Végül pedig Botiról írok. Itt is ismételem magam: ha van valami amit kihagytam, vagy érdekesnek gondoljátok. Netán saját story-k, élmények. Csak szóljatok hozzá és írjatok. 

Lapis Botond:
1990. március 14.-én született Miskolcon. 5 éves korától zenél. A szerencsi Bocskai István Gimnáziumban végzett 2002.-ben és után a a  Budapesti Gazdasági Főiskola -  Pénzügyi és Számviteli Főiskolai karán tanult. Az iskola mellett kezdett el dolgozni a GE-nél HR területen. Van egy lánytestvére.

- Amikor kicsi volt, úgy vette rá a szüleit, hogy járhasson zeneoviba, hogy azt mondta nekik: - Nagyon szeretnék zenét tanulni, mert később lesz egy zenekarom, amivel híresek leszünk. 
- Tanult furulyázni, zongorázni, trombitálni, vadászkürtözni, és 14 évesen kezdett el gitározni, ami azóta is a legkedvesebb számára. 2004 óta az IdiotSide nevű bandában, amivel több, mint 400 koncertet adott már és a zenecsatornák 7 klipüjüket játszották.

Idiotside:
Az IdiotSide nevű formációt 2004 novemberében alapították. A kezdeti sikerek után, leszerződtettek és később 2005-ben a budapesti Brillantin Stúdióban vehették fel első szerzeményeiket. 2007-ben a Szerencsi Televízió segítségével leforgathatták legelső videoklipjüket a Szebb világ című dalukhoz. 2008-ban Lola első nagy koncertjén léphettek fel, mint előzenekar, ami a srácok elmondása szerint, nagyon-nagy élmény volt. Ugyanekkor, - 2008 szeptemberében kiadták a "Könnyen jön" című dalukhoz egy videó klippet és ez meghozta számukra a nagy áttörést.

- 2009-ben a banda elnyerte a Bravo Otto "Az év hazai felfedezettje" díját is. 
- 2010 márciusában jelent meg negyedik videó klippjük az Álarc, ami szintén nagy sikernek örvendett, majd május 7.-i dátummal kiadták a "21" c. albumukat is.

MDC: Az MDC másik gitárosa és vokálénekese. Harmadikként csatlakozott a bandához. Miki és Dani egy közös ismerős által találták meg Botit, aki tökéletesnek bizonyult ahhoz, hogy a banda harmadik tagja legyen.


Boti kedvenc étele: lasagne, minestrone leves (ahogy Anyukája készíti)
Kedvenc itala: Jack Daniels
Kedvenc színe: kék
Kedvenc film: Butterfly effect
Kedvenc előadói: Myles Kennedy, Ed Sheeran, Killswitch Engage, Paramore, Saosin
Kedvenc könyve: Warcraft: Halálszárny

Egyéb tudnivalók:

  • 183 cm magas
  • csillagjegye halak
  • jelenleg van barátnője 
  • hobbik: squash, színházba járás, moziba menés, tv sorozatok nézése, dalszerzés, gitározás

A bejegyzés trackback címe:

https://mdcoffical.blog.hu/api/trackback/id/tr427065325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása